Esplanada municipiului Slatina, invadată de copii de 1 Iunie

De 1 Iunie, municipiul Slatina a devenit pentru al cincilea an consecutiv, ORAȘUL COPIILOR. Organizat de Primăria municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina, evenimentul „Slatina – Orașul Copiilor” are drept scop angrenarea copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani în diverse activități cultural-educative și sportive.

0
568

Sute de copii însoțiți de părinții lor și-au aniversat ziua pe esplanada din centrul orașului. Timp de câteva ore, cei mici au avut parte de o serie de surprize și foarte multe premii. Participanții s-au fotografiat  cu personaje celebre din lumea desenelor animate și au primit diverse accesorii hazlii care să le rămână amintire de la acest eveniment.

Totodată au fost amenajate și TOMBOLE pentru Extragerea cu Premii care va fi făcută de către mai mulți participanți aleși aleatoriu din public. Premiile vor fi acordate pe categorii de vârstă: între 3-4 ani; între 5-6 ani; între 7-9 ani; între 10-14 ani și vor consta în: tricilete, cărți de colorat, seturi de culori,  figurine, mașini, trotinete,  ghiozdane complet echipate, role, bicicletă, skateboard, puzzle 500 piese, mingii baschet, palete tenis de câmp, mingii fotbal, rucsac și altele. Pentru organizarea acestei manifestări cu caracter educativ- distractiv Primăria Municipiului Slatina a alocat o sumă de 40.000 lei.