Dan Diaconescu, proprietarul OTV, se întoarce pe micul ecran

0
441

Dan Diaconescu, proprietarul OTV, anticipează cu entuziasm întoarcerea pe micul ecran, după problemele cu legea, momentul remarcabil urmând să aibă loc cel mai probabil pe 12 februarie 2025.

OTV se va reînnoi, devenind un post de televiziune generalist, cu buletine de știri și o gamă variată de programe, complet îmbunătățit și adaptat nevoilor actuale, cu scopul de a atrage un număr mai mare de telespectatori. Dan Diaconescu depune eforturi considerabile pentru a întocmi lista prezentatorilor TV, având ca țintă personalități celebre și disponibile pentru contracte noi, conform Playtech.

Conform informațiilor furnizate de apropiații săi, Dan Diaconescu va introduce în viitor buletine de știri, alături de emisiuni captivante și surprize pentru fanii care i-au simțit lipsa prezentatorului de televiziune, cunoscut pentru modul său incomparabil de a analiza subiectele fierbinți ale zilei. În paralel, Dan Diaconescu va relansa și celălalt său post de televiziune, DDTV.

Dan Diaconescu intenționează să continue colaborarea cu vechii săi angajați, printre care se numără Claudiu Bogdan și Cristina Coca, prezentatorii matinalului ”Zori de zi”. Totuși, planurile sale includ și aducerea unor nume sonore, cu o istorie notabilă în lumea televiziunii.

Conform Playtech, Dan Diaconescu intenționează să ofere chiar și contracte vedetelor Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, mai ales că ambele sunt în prezent ”disponibile”. Totuși, șansele de a lucra împreună cu cele două prezentatoare de top, reprezentante ale „Generației de Aur” a televiziunii românești, sunt neclare.

Mihaela Rădulescu, stabilită în Monaco după colaborarea cu PRO TV în calitate de jurat la ”Românii au talent”, a declarat că va reveni în România doar dacă oferta merită din toate punctele de vedere.

Deși Andreea Marin mai explorează lumea televiziunii, este implicată doar în calitate de invitată. Ultima ei apariție într-o emisiune TV a fost la TVR 2, în cadrul programului ”Nu există nu se poate!”.

Sursă: stiripesurse.ro