Pe 1 octombrie, de ziua persoanelor vârstnice, administraţia caracaleană va premia 27 de „cupluri de aur”

0
271

Din 14 decembrie 1990, Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a declarat data de 1 octombrie ca fiind Ziua Mondiala a Varstnicilor.

Cu acest prilej Consiliul Local şi Primăria Municipiului Caracal, prin Centrul Cultural Municipal vor sărbătorii pe 1 octombrie Ziua persoanelor Vârstnice din localitate . Şi tot duminică 1 octombrie, 27 de cupluri pe care legământul căsătoriei le-a unit în urmă cu 50 de ani sunt invitate la Restaurantul „Retro” pentru a lua „masa de prânz în familie” alături de primarul municipiului Caracal -Liviu Radu, viceprimarul localităţii -Octavian Stănescu şi deputatul Dan Ciocan .

Cele 27 de „Cupluri de aur” ale localităţii vor primii din partea oficialităţilor locale, flori, diplome şi vor fi premiate cu câte un plic ce va conţine 500 de lei.

De ziua lor, a vârstnicilor, le adresăm şi noi un sincer „La Mulţi Ani !” şi ne plecăm în faţa lor cu mult respect şi admiraţiei pentru lecţia de viaţă oferită.

Acest moment de sărbătoare trebuie să ne reamintească tuturor faptul ca longevitatea reprezintă un atu cu care să ne putem mândrii . Felicitări organizatorilor!