O nouă parcare la Slatina

0
532

Consilierii județeni au aprobat, în ședința de joi, transmiterea către Primăria Slatina a unei părți din imobilul, situat pe strada Zmeurei (nr 9B) din municipiu, administrat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, pentru construirea unei parcări publice.

Mai exact, este vorba este vorba despre un teren în suprafaţă de 3.155 metri pătraţi, o fostă spălătorie de 54 metri pătraţi, un bazin de înot dezafectat 88 metri pătraţi și o gospodărie anexă în suprafață de 53 metri pătrați. Imobilele urmează să fie demolate, iar în decurs de cel mult doi ani Primăria Slatina să amenajeze o parcare publică.

 „Pentru accesul la Pavilionul C1, care rămâne în domeniul public al judeţului Olt, Consiliul Local al municipiului Slatina va acorda Consiliului Judeţean Olt – Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului drept de servitute de trecere. De asemenea, va realiza împrejmuire între terenul ce se transmite municipiului Slatina şi terenul/partea de imobil care rămâne în domeniul public al judeţului Olt”se arată în raportul la proiectul de hotărâre aprobat.