Un produs foarte căutat din magazinele Lidl a fost retras de urgență de la rafturi. Îi poate îmbolnăvi grav pe români

0
1227

Un produs foarte căutat în magazinele Lidl a fost retras de la raft, după ce s-a descoperit că acesta putea să-i îmbolnăvească destul de serios pe români! Conducerea lanțului de magazine Lidl a emis un comunicat de presă în care vine cu explicații.

Produs retras de pe rafturile Lidl, după ce s-a aflat că este toxic

Este orba despre produsul „Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g“, la care s-a descoperit o cantitate mărită de Ochratoxină A, care poate duce la boli de rinichi. Conducerea Lidl a retras produsul toxic.

”Lidl Romania vă informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g.

„Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g“ poate cauza boli de rinichi

Producatorul Paiarrop recheamă preventiv produsul „Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g“, cu termenul de valabilitate 23.03.2020, din lotul 65506.

Ca urmare a controalelor interne, au fost determinate valori crescute de Ochratoxină A. Pe termen lung, concentrația crescută de Ochratoxina A din organismul uman poate duce la boli de rinichi.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și s-a asigurat că acest produs nu mai este disponibil la vânzare în niciunul dintre magazinele sale. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul “Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g” cu termenul de valabilitate 23.03.2020 și lotul 65506 . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Deluxe, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl Romania și producatorul Paiarrop îşi cer scuze pentru eventualele neplăceri.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro”, se arată în anunțul transmis de Lidl Romania.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro