Medic din Olt, implicat într-un accident mortal

0
2621

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 83 de ani din comuna Verguleasa, județul Olt. Aceasta a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și a fost lovită mortal de un autoturism.

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineața pe raza localității Verguleasa. O bătrână din localitate a murit după ce a traversat strada printr-un loc nepermis. La volanul autoturismului se afla o femeie, în vârstă de 59 de ani, medic de familie în comuna Sâmburești.

„Accidentul a avut loc în dimineața zilei de joi-28 septembrie, în jurul 10:00, pe DN 67B, km 124, pe raza localității Verguleasa. Conducătorul auto, în vârstă de 59 de ani, din Drăgășani, care circula pe ruta Drăgășani- Pitești, a lovit mortal o femeie în vârstă de 83 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis fără să se asigure. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt în cadrul  IPJ Olt.