Deputatul Chesnoiu și primarul Doldurea au alergat în scop caritabil. Sute de participanți în Parcul Poroineanu

0
1582

Astăzi, 11 mai, Parcul “Constantin Poroineanu” din Caracal a fost punctul de plecare pentru iubitorii de mișcare înscriși la maratonul ,,Romanați Trail Run”,ediția a III-a.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Olt, Clubul Rotary Caracal cu sprijinul Primăriei Municipiului Caracal.

De anul acesta competiția ,,Romanați Trail Run” a devenit un eveniment caritabil, în sensul în care cea mai mare parte a banilor strânși din contribuția de participare vor fi folosiți cu scopul de a atrage cât mai mulți copii și adulți pentru practicarea de activități sportive.
Mișcarea fizică în aer liber sau într-o sală de sport îmbunătățește randamentul intelectual și redă tonusul fiecăruia dintre noi.


Pentru cel mai mare eveniment de promovare a mișcării fizice, concurenții au achitat o taxă de 75 de lei. Traseele competiției au fost:

-Semimaraton: 22 km, comun pentru femei şi bărbaţi,
-Cros: 11 km,
-Cros: 5 km,
-Traseu special pentru copii.

Printre cei care au încurajat și susținut activitățile sportive, participând și în calitate de concurenți, au fost primarul Ion Doldurea, care a obținut locul III la cursa de 5 km și deputatul Adrian Chesnoiu.

Ca primar al orașului, am susținut de la prima ediție “Romanați Trail Run” și sper ca acest concurs să aibă loc mulți ani și de acum înainte.
Am participat cu emoție la fel ca și în anii trecuți la cursa de 5 km, unde azi mi s-a alăturat și dl. Deputat Adrian Chesnoiu, alături de oameni zâmbitori și plini de viață.  
Am profitat alături de ceilați participanți cu această ocazie pentru a parcurge traseul stabilit de organizatori. Îi îndemn pe toți cei cărora sănătatea le permite să facă mișcare fizică în aer liber. 
Mulțumesc celor implicați în această organizare, voluntarilor care ne arată că tineretul nostru este bun atât la școală cât și la activitățile sportive.
Împreună cu echipa mea vom continua lucrurile bune pentru ca orașul nostru să devină un mediu în care copiii noștri să cunoască tradițiile și valorile comunitățiiˮ, a transmis primarul Ion Doldurea.

Marilena Vasile

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.