Cezar, bebelușul cu cancer la cap, are banii pentru tratament!

0
165

La sfârșitul lunii iunie, Gazeta Oltului vă prezenta povestea lui Cezar, un pui de om diagnosticat cu cancer la cap și care avea nevoie de 175.000 de euro pentru a urma tratamentul care îi asigură sănătatea. Mobilizarea întregii țări a făcut imposibilul posibil, iar astăzi Nicoleta Stan, mama bebelușului, a dat vestea cea mare: banii, de care depinde viața lui Cezar, au fost strânși. Felicitări tuturor celor implicați în această luptă pentru viața lui Cezar!

Am reușit! Cezar are banii pentru tratament!
Am pornit această campanie cu frică, cu disperare că nu vom reuși să adunăm suma asta uriașă, 175.000 euro și totuși am reușit cu foarte mare ajutor din partea întregii țări.
Cum aș putea să vă mulțumesc? Nu cred că am cuvinte pentru a va mulțumi vreodată pentru ajutorul dat puiului meu. Vă rămân veșnic recunoscător tuturor oamenilor cu suflet mare care au făcut imposibilul sa devină posibil! Sunt foarte multi oameni străini care sau implicat sufletește, oameni cu care nici nu ne-am cunoscut ,dar au ajutatat din tot sufletul fiecare cât a putut! Prieteni si rude care sau mobilizat așa cum nici noi nu credeam ca este posibil, sa vezi o armata de oameni toți cu gândul la ghemotocul nostru de om! Pot sa spun doar ca sunteți niște oameni minunați cu suflet mare și ca va dorim multă sănătate! Cezar va iubește!” a declarat mama lui Cezar.