Cine vrea să fie primarul Slatinei în 2020

0
4407

În spațiul public, Mario de Mezzo, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Slatina, pozează într-o persoana responsabilă, care le știe pe toate, însă, în viața de zi cu zi este …. vă lăsăm pe voi să alegeți cuvântul potrivit. Cum să te îmbraci în rochie, mă omule, și să fii mândru de cât de bine îți stă? Ia zi, cu tocurile te pricepi, ai învățat să calci corect și cu spatele drept?

Un alt moment de râsul lumii este acela în care Mario, se filmează, postează pe rețeaua de socializare, dar dă dovadă că nu știe să numere până la trei. ”Țineți minte trei cuvinte: azi votăm!” sau ”Țineți minte trei cuvinte: sunteți disperați!”. Înțelegem că inițial a fost o glumă, dar după ce repeți gafa la nesfârșit ce să înțelegă lumea, că aveți nevoie de meditații, că ați trecut peste grupa mare de la grădi?

Acest aspirant la scaunul de primar al Slatinei, o avea în gând să le ia fața atât lui Știrbu cât și lui Voiculescu? Nu ne-ar mira nimic, însă unii oameni muncesc în PNL, iar alții, cum este cazul lui Mario, vin de la București ca să se facă de râs, să facă de râs inclusiv partidul din care face parte!