Noutăţi în lotul echipei de fotbal CSM Slatina

0
359
Reprezentanții CSM Slatina, odată cu debutul pregătirilor în vederea abordării noului sezon al Ligii a II-a, au anunțat și lotul care va evalua din toamnă pentru slătineni. Sunt jucători tineri și experimentați care vor lupta cot la cot pentru menținerea în liga secundă a sportului rege a echipei coordonate de Daniel Oprescu:
Noutăţile în lotul echipei pentru noul sezon sunt: mijlocaşii Silvian Matei (ultima dată la Spartac Bucureşti), Mircea Donca ( sosit de la Minaur Baia Mare), Alexandru Marin (născut 2005, de la Sporting Bucureşti),  Alin Ţegle ( Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Florin Răsdan (Viitorul Pandurii Târgu Jiu, care a semnat în iarnă), portarul David Dincă (ultima dată la CSA Steaua, împrumutat de la Farul Constanţa), Marius Neicu (atacantul nostru, revenit după împrumutul de la CSM Alexandria, nou-promovată în Liga a II-a). De asemenea, au semnat cu echipa noastră fundaşul central de origine columbiană John Mondragon (Minaur Baia Mare) şi Claudiu Drăgan (Viitorul Pandurii Târgu Jiu). Cei doi se vor alătura lotului echipei CSM Slatina din data de 1 iulie.„ transmite CSM Slatina.
Săptămâna viitoare este programată vizita medicală, urmând ca, pe data de 28 iunie, lotul de jucători pregătit de Daniel Oprescu să urce la munte, timp de zece zile, la Fundata, Complex Cheile Grădiştei, pentru efectuarea pregătirii centralizate.