Momente de reculegere în fotbalul din judeţul Olt în memoria fostului preşedinte al AJF, Constantin Constantinescu

0
442

Trecerea în nefiinţă a celui care a condus timp de 25 de ani fotbalul din judeţul Olt lasă un mare gol în sufletele tuturor iubitorilor sportului rege. Constantin Constantinescu este primul preşedinte al forului fotbalistic judeţean, pe care l-a condus în perioada 1991-2016. În memoria acestuia se va ţine, în perioada 23-24 iunie, înaintea tuturor meciurilor, un moment de reculegere.

Doliu în rândul oamenilor de fotbal, după dispariţia celui care a condus destinele acestui sport, în  judeţul Olt,  timp de 25 de ani. Constantin Constantinescu a pierdut, joi după-amiază, lupta cu o boală nemiloasă. În memoria acestuia, echipele de fotbal din judeţul Olt vor ţine, înaintea jocurilor, un moment de reculegere.

Cei care l-au cunoscut îndeaproape spun că fotbalul din judeţul Olt este mai sărac odată cu dispariţia fostului preşedinte al AJF Olt, Constantin Constantinescu.

„A fost un om care avea soluţii pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul judeţean. A condus 25 de ani cu succes fotbalul din judeţul Olt. Dispariţia acestuia reprezintă o mare pierdere pentru noi toţi. Din poziţia pe care a avut-o a ajutat foarte mult şi arbitrajul, a dezvoltat fotbalul, a susţinut tot timpul cluburile, este o mare pierdere pentru fotbalul judeţean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Doru Alexe, director sportiv al clubului CSM Slatina.

Preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor, Ion Filip, spune că a avut o colaborare extraordinară cu fostul preşedinte al AJF Olt, fiind, de asemenea, întristat de vestea dispariţiei acestuia.

„Un om deosebit, loial fotbalului. Sunt dezamăgit că a plecat atât de devreme dintre noi. Am colaborat foarte bine, cred că avem peste 30 de ani de colaborare, dacă socotim perioada în care am fost arbitru. Este o pierdere mare pentru fotbalul din judeţul Olt şi nu numai”,
 a precizat Filip.

Fostul arbitru divizionar, Zoli Erdei, care face parte din generaţia tânără, regretă şi el dispariţia omului de fotbal Constantin Constantinescu, pe care l-a cunoscut îndeaproape.

„Am aflat cu părere de rău vestea care m-a făcut să-mi reamintesc perioada copilăriei, în care am început arbitrajul, iar dânsul se afla la conducerea AJF Olt, fiind unul dintre cei mai longevivi conducători din România. Condoleanţe familiei îndurerate. Odihnească-se în pace!”,
a precizat Zoli Erdei.

Cei care vor să-l conducă pe ultimul drum sunt aşteptaţi la slujba de înmormântare, care va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, la Cimitirul Clocociov.

Sursa:www.gazetanoua.ro