Mario Păun, caracaleanul care va reprezenta România la Campionatul Mondial de snooker de la Sydney, Australia

0
337

Mario Păun, caracaleanul care va reprezenta România la Campionatul Mondial. Echipa Romaniei se pregătește pentru Campionatul Mondial de snooker care va avea loc la Sydney în Australia, în luna ianuarie a acestui an.

Cei mai buni jucători din cadrul acestui sport se vor afla la Sydney pentru a demonstra valorea lor incontestabilă în cadrul acestei discipline sportive.

Păun Mario și Cătălin Cojoc, prezenți la Campionatul Mondial de snooker care va avea loc la Sydney în Australia

„Anul 2022 a fost un an cu multe realizări pe plan personal in ceea ce priveste snookerul. Dupa o finala si o semifinala de campionat european arbitrate am fost selectat sa oficiez si la Campionatul Mondial din Sydney Australia.
Nu voi merge singur in aceasta calatorie la capatul lumii, ci il voi avea alături pe cel mai in forma jucător roman al momentului, Păun Mario!

Este probabil cel mai bun moment al snookerului romanesc sa avem primul jucator roman in circuitul profesionist.
Acesta deplasare nu ar fi fost posibila fara sprijinul unui om drag care este alături de snookerul băcăuan si implicit de snookerul romanesc.

Multumim, Elena Cortez pentru toata susținerea! Vom reprezenta cu mândrie România si speram sa ne întoarcem victorioși” este mesajul de pe pagina de facebook a lui Cătălin Cojoc, coordonator al Academiei de Snooker din Bacău și arbitru în cadrul Federației Mondiale de Snooker.

Sursă: andinews.ro