BARAJ. Petrolul Potcoava joacă pe 1 august cu Minerul Costești

0
283

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat marți, 7 iulie 2020, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele de promovare în eșalonul al treilea, sezonul 2020/2021. Campioana judeţului Olt, Petrolul Potcoava, se află în mini-grupă cu formațiile din Vâlcea și Teleorman.

Astfel, Petrolul Potcoava va întâlni pe 1 august Minerul Costești, partida disputându-se pe teren neutru, iar pe 5 august împotriva campioanei din Teleorman, care nu a fost oficial stabilită. Toate partidele de promovare se vor disputa de la ora 17.30.

„Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe – 2 vs 3, 1 vs 2, 3 vs 1 -, iar fiecare echipă va îndeplini o dată rolul de gazdă, deși partidele se dispută pe teren neutru. Câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3. Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de fiecare dată de la ora 17.30. În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii: rezultatele directe, golaverajul în jocurile directe, număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe, număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă), golaverajul general din mini-grupă, număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă, rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte. În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide”, se arată într-un comunicat al FRF.

În urma tragerii la sorţi, mini-grupele din regiunea 5 arată astfel:

  1. Teleorman
  2. Olt
  3. Vâlcea
Cealaltă grupă este formată din:
1. Dâmboviţa
2. Dolj
3. Argeş