300 de lei, voucher pentru fiecare copil legitimat prima dată la un club

0
180

Pentru că sportul a fost grav afectat de epidemia de coronavirus, autoritățile acordă un sprijin financiar de 300 de lei pentru fiecare copil care este legitimat pentru prima dată la un club. Voucherele primite pot fi utilizate pentru achiziționarea de echipament și se aplică pentru toate ramurile sportive.

Potrivit unor surse din cadrul Direcție Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Olt, banii ajung la copil, deși clubul este cel care îl legitimează și întocmește dosarul pentru acordarea voucher-ului. Specialiștii DJST Olt vor verifica dosarele și trimit situația către Ministerului Tineretului și Sportului, care ulterior virează banii.

„Sprijinul financiar se adresează copiilor din sistemul de învățământ primar și gimnazial, născuți între 1 ianuarie 2005 – 31 decembrie 2014, care se vor legitima pentru prima dată în perioada 1 septembrie -30 noiembrie 2020, în cadrul unui Club sportiv deținător al Certificatului de Identitate Sportivă, emis de Ministerul Tineretului și Sportului, afiliat la o Federație sportivă națională pe ramură de sport recunoscută de MTS, în condițiile legii”, se arată într-un comunicat al DJST Olt.

Procedura de acordare a vouchere-lor în vederea achiziționării de echipament sportiv și a actelor ce trebuie întocmite sunt pe site-ul: djstolt.ro, secțiunea sport- anunțuri, Ordinul MTS nr. 1199/15.09.2020. Relații la tel.0785273743 – Inspector, Gabriela Răduțescu și tel. 0745594686 – Inspector, Doru Alexe.

sursa foto facebook: Școala de fotbal Ciprian Dinu