Doi pacienți, răpuși de COVID-19 la Spitalul Caracal

0
838

Doi pacienți care au fost confirmați cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport pentru coronavirus. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 70 de ani, unul fiind din Olt, celălalt din Argeș, cu domiciliul în Pitești.

Potrivit datelor transmise de autoritățile locale, bărbatul de 70 de ani din Argeș se tratat la Spitalul Caracal din 20 iunie, când a și fost confirmat, acesta fiind raportat ca deces în județul vecin.

Bărbatul din Olt răpus de COVID-19 este din Corabia și este cel de al 11 deces din județ. Acesta avea și alte afecțiuni asociate, precum: accident vascular cerebral, adenom de prostate, diabet, tensiune arterial și hemiplegie stângă.

Marți, trei pacienți din Argeș au fost transferați la Spitalul Caracal, unde primesc îngrijiri medicale, aceștia fiind primii pacienți aduși la unitatea medicală caracaleană din alt județ. Autoritățile centrale au anunțat miercuri, 1 iunie, 844 de infectări pentru județul Argeș.

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 236 de infectări COVID-19 pentru județul Olt, fiind patru noi infectări față de marți, 30 iunie.