Mădălina Ghenea, spectaculoasă la un eveniment caritabil în Veneția

0
268

După ce a cucerit publicul la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, Mădălina Ghenea a făcut furori la un alt eveniment important găzduit în orașul italian. De data aceasta, românca, în vârstă de 34 de ani, a fost una dintre celebritățile prezente la gala caritabilă a organizației amfAR, dedicată sprijinului cercetării SIDA.

Cunoscută pentru eleganța și senzualitatea sa, Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roșu, împărtășind momentul important și cu fanii de pe rețele sociale. Aflată într-un hotel de lux, cu decor spectaculos, asemenea unui conac, românca stabilită în Italia a fost protagonista unei scurte ședințe foto în dormitor, înainte de evenimentul propriu-zis.

La fel ca și în cazul ținutei purtate pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, Ghenea a optat pentru o rochie neagră, cu trenă lungă și detalii aurii, care i-a evidențiat decolteul generos și talia de viespe. Creația inedită a fost accesorizată de o pereche de sandale cu toc înalt, o pereche de cerceii argintii și o geantă neagră.

Alegerea vestimentară a fost apreciată nu doar de cei prezenți la gală, cât și de urmaritorii Mădălinei de pe Instagram, iar modul în care a fost prezentată a accentuat frumusețea rochiei.

Înainte de a ajunge la evenimentul caritabil, Mădălina Ghenea a fost filmată făcându-și ieșirea din hotelul de lux. Ca un adevărat model, românca a coborât treptele scărilor, etalându-și picioarele lungi si bronzul perfect, moment considerat de fani “regal”.

Sursă: www.profm.ro