Mădălina Ghenea a primit inelul după ce s-a reîmpăcat cu iubitul milionar?

0
603

Viața sentimentală a frumoasei Mădălina Ghenea pare că e desprinsă din scenariul unei telenovele. După relațiile cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, modelul se pare că a ”bifat” a 5-a logodnă. După ce s-a reîmpăcat cu simpaticul milionar italian Leonardo Maria Del Vecchio, vedeta a primit un superb inel.

După relațiile eșuate cu cu Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel, Mădălina Ghenea se pare că a ”bifat” cea de-a 5-a logodnă. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, focoasa româncă ar fi primit o superbă bijuterie de la frumușelul italian Leonardo Maria Del Vecchio, la scurt timp după ce au reluat relația.

Cu toate că Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio sunt extrem de discreți când vine vorba de povestea lor de dragoste, în urmă cu câteva zile, sexoasa româncă a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care pune în valoarea superba bijuterie ce tronează pe degetul ei.

”Socrul” multimiliardar și-ar fi băgat ”coada”în relația lor!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, relația Mădălinei Ghenea cu italianul Leonardo Maria Del Vecchio a început să scârțâie după ce tatăl acestuia și-ar fi băgat ”coada” . Surse din anturajul lor susțin că ”socrul” vedetei, fondatorul firmei Luxottica, n-ar avea-o la suflet pe sexoasa româncă și și-ar fi sfătuit fiul să o termine cât mai rapid cu Mădălina. Așa că, la scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio i-ar fi îndeplinit acestuia dorința și ar fi rupt relația, pentru o scurtă perioadă, cu românca.