Urmărire ca în filme, la Schitu. Un bărbat a fost reținut

0
607

Un bărbat, de 33 de ani, din comuna Schitu a fost reținut după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit o stație de autobuz. Scenele s-au petrecut în comuna Schitu, sâmbătă spre duminică, bărbatul fiind bănuit că a acroșat un polițist.

Polițiștii au reușit să-l oprească pe un drum agricol.

„În noaptea de 11/12 iulie, în jurul orelor 00:10, pe DJ 653, în comuna Schitu, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind urmărit de un echipaj de poliție, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un echipaj de poliție, și-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrand în coliziune cu o stație de autobuz. Bărbatul este bănuit că a acroșat un polițist care s-a deplasat către autoturismul său pentru a-l imobiliza, precum și echipajul de poliție, iar ulterior părăsind locul faptei. Conducătorul auto a fost oprit și imobilizat pe un drum agricol din apropiere, refuzând testarea cu aparatul etilotest”, spun reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost sustras din posesia proprietarului, fără acordul acestuia.

A fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul savârșirii infractiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt.

foto: arhivă