Incendiu violent la Văleni

0
362

Noaptea trecută în comuna olteană Văleni o casă a ars în totalitate. Din nefericire eforturile pompierilor olteni au fost inutile.

La locul indicat s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent cu flacără și degajări mari de fum, la întreaga locuință. Pompierii au acționat aproximativ două ore pentru lichidarea incendiului, dar nu au mai putut salva locuința și bunurile din aceasta.

Potrivit evaluărilor făcute de pompieri au ars acoperișul casei pe aproximativ 130 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit, două holuri, o baie și o bucătărie. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este un scurtcircuit electric produs la cablul de alimentare al unui boiler. Vecinii au observat târziu incendiul care a fost anunțat prin serviciul de urgență 112.

În casa respectivă locuia singur un bărbat de aproximativ 45 de ani. El era plecat la serviciu în momentul în care a izbucnit incendiul.