Stații de autobuz, pentru navetiști, în Șopârlița

0
217

Pentru edilul Comunei Sopârlița sugestiile și părerile cetățenilor sunt literă de lege, iar pentru a le pune în practică, îmbunătățind astfel viața celor din localitatea pe care o păstorește, Trepadus Marijana se luptă și cu morile de vânt dacă este cazul. Astfel, doua statii de autobuz au fost montate, zilele acestea, în Șopârlita pentru a le ușura naveta celor care lucrează în Caracal sau Slatina:

După cum ați observat, de câteva zile în comuna noastra au fost montate două statii de autobuz. În urma sugestiilor venite din partea dumneavoastră pe pagina de Facebook a Primăria Comunei Sopârlița, primarul Trepadus Marijana a înțeles importanta celor solicitate și a achiziționat aceste cabine, fiind imperios necesare comunității, în special pentru navetiștii care lucrează la Yazachi Caracal dar și celor care merg cu Romtimexul la Slatina.” au precizat reprezentanții Primăriei Șopârlița.

În continuare, edilul comunei Șopârlița așteaptă sugestiile cetățenilor, pe pagina de socializare a primăriei, în vederea îmbunătățirii traiului și a vieții de zi cu zi.