Se caută soluții pentru deblocarea circulaţiei pe DN 64, între Găneasa şi Pleşoiu

0
387

Autoritățile au interzis circulaţia pe DN 64, între Găneasa şi Pleşoiu, din cauza problemelor apărute la podul peste pârâul Negrişoara. Așadar autovehiculele nu vor mai circula, o vreme prin respectiva zonă. Autoritățile încearcă să găsească o soluție pentru remedierea acestei probleme.

 

Pentru şoferii care conduc autovehicule pentru a evita segmentul de drum Găneasa – Pleşoiu transportatorilor li se oferă o rută ocolitoare, varianta spre Vâlcea fiind următoarea: intersecţia D.N. 65 cu D.N. 64 Găneasa – intersecţia D.N. 65 cu D.J. 677 Salcia – D.J. 677 Salcia – intersecţia D.N. 64 cu D.J. 677 Plesoiu – D.N.64 Plesoiu. Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Slatina, Adrian Motorga, a declarat că circulaţia rutieră este restricţionată total pe termen nelimitat. În zonă, circulaţia era deja restricţionată pentru vehiculele mai grele de 7,5 tone. Reprezentanţii SDN Slatina spun că, potrivit expertizei tehnice, podul de peste Valea Negrişoara trebuie dărâmat şi reconstruit.

În aceste zile autoritățile au găsit o soluție de moment și lucrează la o rută ocolitoare în imediata apropiere a podului care a cedat. Potrivit celor de la Drumuri Naţionale ruta ocolitoare este posibil să fie gata până la finele acestei săptămâni.