Postul de secretar al unei comune din Olt a fost adjudecat

0
886

Vineri 28 iunie 2019 a avut loc concursul (proba interviu) pentru postul de secretar al comunei Tătulești, organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Singurul candidat care a susținut examenul pentru acest post a fost declarat admis. Este vorba despre Adrian Grecu care a reușit să obțină 94,4 puncte la proba scrisă şi 75,4 puncte la interviu.

  La concursul pentru ocuparea funcției de conducere vacante de secretar al comunei Tătuleşti, din judeţul Olt, inițial, s-au înscris patru candidați.

În urma selecției dosarelor, doar unul din cei patru candidați a fost admis. Dacă doi dintre candidați au fost respinși pe motiv că nu îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 54 lit. f) din Legea nr. 188/1999, republicata cu modificările și completările ulterioare, cel de-al treilea candidat a fost respins întrucât nu a depus la dosar  documentele prevăzute de art. 49 alin. (1) lit. b) si f)din H.G. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare. În plus candidatul nu a făcut dovada  îndeplinirii condițiilor prevăzute de art. 57 alin. (6) lit. a) din Legea nr. 188/1999, republicata, cu modificările si completările ulterioare. Candidatul rămas în cursă, în speță, Adrian Grecu a reușit să promoveze examenul.