Piața volantă de la CJ Olt se deschide sâmbătă

0
207

Piața volantă din parcarea CJ Olt va fi deschisă sâmbătă, aceasta urmând să funcționeze până în noiembrie, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 8.00-16.00. 

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că modelul a fost preluat și de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, care organizează astfel de piețe chiar în curtea instituției pe care o conduce.

„Piața volantă începe de sâmbătă, astăzi (n. red. Miercuri, 25 mai) am modificat regulamentul ca să putem începe mai devreme. Hotărârea pe care am dat-o anul trecut prevedea o perioadă mai scurtă și atunci am extins această perioadă și am adus anumite modificări și la categoriile de produse pe care le putem găsi  în piață. Ea va începe de sâmbătă pe același tipar pe care l-am avut și până acum. Sperăm să avem și producători diversificați, sperăm ca slătinenii și oltenii, în general, să se bucure de această piață. Este un proiect pe care ministrul Adrian Chesnoiu, deputat de Olt, l-a preluat și a încercat să-l ducă în foarte multe județe, a fost un exemplu pentru ceilalți, el a început să fie aplicat și chiar în curtea ministerului se ține o astfel de piață volantă. Primarii orașelor mari au spus că vor prelua acest model, pentru că s-a dovedit a fi unul de succes”, a spus Oprescu.