UN LICEU DIN SLATINA FACE ANGAJĂRI: PATRU POSTURI SCOASE LA CONCURS

0
668

Liceul Tehnologic Metalurgic, Slatina, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții contractuale de execuție vacante. Mai exact, este vorba despre două posturi de îngrijitor, un post de muncitor și un post de administrator financiar.

Pentru a ocupa aceste posturi candidații trebuie să aibă: studii medii/generale și vechime de minimum 1 an, pentru postul de îngrijitor, studii medii/generale, curs tâmplar și vechime de minimum 1 an, pentru postul de muncitor și studii superioare-economie, contabilitate și vechime de minimum 5 ani în domeniu, pentru postul de administrator financiar.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 31 martie, de la ora 10.00, proba practică se va desfășura pe 1 aprilie, de la ora 10.00, iar interviul pe 2 aprilie, de la aceeași oră. Termenul limită de depunere a dosarelor este 23 martie 2021.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Liceul Tehnologic Metalurgic, Slatina, județul Olt, telefon 0249/431440, e-mail colegiu@metalurgicslatina.ro.