Slatina: Centrul de vaccinare de tip drive-through a fost inaugurat

0
406

În ultima zi lucrătaorea din această săptămână, centrul de vaccinare de tipul drive-through din municipiul Slatina a fost inaugurat.
”Am deschis Centrul de vaccinare drive-through în zona Parcului Tineretului din Municipiul Slatina.
Centrul funcţionează zilnic, în intervalul 15:00 – 21:00, pentru imunizare folosindu-se vaccinurile Pfizer BionTech şi Janssen (Johnson&Johnson).
Încă de la deschidere, am înregistrat un interes crescut pentru vaccinarea împoritva SARS-CoV-2 prin intermediul acestui centru.
Invit cetăţenii municipiului Slatina, cetăţenii judeţului Olt, precum şi cetăţenii aflaţi în tranzit prin zona centrului să aloce 15 minute din timpul lor pentru a se vaccina. Este un gest normal, de solidaritate prin care putem contribui la efortul comun de a pune capăt pandemiei de Covid-19.” a declarat Florin Homorean, prefectul Judeţului Olt.
Centrul va funcționa pe o perioadă de trei luni, zilnic, între orele 15.00 şi 21.00, iar atât șoferul cât și pasagerii dintr-un autoturism se pot vaccinar fără programare, doar cu buletinul.
”Decizia de a implementa acest centru de vaccinare drive-through a fost luată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acelora dintre dumneavoastră care doriți să vi se administreze vaccinul, punându-va astfel la dispoziție două fluxuri, respectiv cel pentru vaccinare cu serul Pfizer cât și cel pentru vaccinare cu serul Johnson&Johnson.
Începând de astăzi, zilnic pe parcursul următoarelor 3 luni în intervalul orar 15:00-21:00 sunt așteptate în acest centru toate persoanele care doresc să se vaccineze, inclusiv cetățenii care doresc să le fie administrată doar cea de-a 2-a doză, respectiv rapelul cu serul Pfizer.
Vă reamintesc faptul că, pentru acest nou centru de vaccinare nu se solicită efectuarea unei programări, fiind suficient să vă prezentați cu actul de identitate.
Le mulțumesc colegilor mei pentru buna colaborare interinstituțională și pentru efortul comun depus, aspecte ce au condus către implementarea acestui proiect.
Vă doresc tuturor, multă sănătate!” a precizat Emil Moț, edilul Slatinei.