Percheziții la Vișina

0
592

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt – I.T.P.F. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au efectuat miercuri, 15 decembrie, o percheziție domiciliară pe raza comunei Vișina, județul Olt. Astfel, au fost ridicate 7.247 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde.

„În ziua de 15 decembrie 2021, în cadrul unei acțiuni informativ-operative derulate la nivelul S.T.P.F. Olt, polițiștii de frontieră au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Olt – comuna Vișina, la domiciliul unui bărbat, cetățean român, în vârstă de 25 de ani. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite 7.247 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Persoana nu deținea documente de proveniență și nici autorizație legală pentru efectuarea de operațiuni cu astfel de produse. Polițiștii efectuează cercetări față de persoana în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de derularea de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.