SERVICIUL DE AMBULANŢĂ OLT FACE NOI ANGAJĂRI. INSTITUȚIA CAUTĂ ȘOFERI, ECONOMIST ȘI ÎNGRIJITOARE

0
1635

Serviciul de Ambulanţă Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre două posturi de şofer autosanitară II pentru Staţia Ambulanţă Slatina, un post de şofer autosanitară II pentru Substaţia Ambulanță Scorniceşti, trei posturi de şofer autosanitară II pentru Substaţia Ambulanță Caracal, un post de economist specialist IA și un post de îngrijitoare pentru Staţia Ambulanța Slatina.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului, permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B și C, diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier conform ordinului ministerului sănătăţii privind înfiinţarea Şcolii de Ambulanţieri și 3 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist, pentru şofer autosanitară II, din cadrul Compartimentului „Asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat”; diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului, permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B și C și 3 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist, pentru şofer autosanitară II, din cadrul „Compartimentului de consultaţii de urgenţă şi transport sanitar neasistat”; diplomă de licentă și 6 ani și 6 luni vechime în specialitate, pentru economist specialist IA; nivel studii – minim generale, cursuri de formare profesională în igienă, constituie avantaj, vechime – nu se solicită, pentru îngrijitoare.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 iunie 2021, ora 15.00. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 24 iunie, iar interviul pe 29 iunie 2021.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt, situat în Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1A, telefon 0249/43.33.02, interior 213.