Schimbări importante la IPJ Olt

0
1348

Începând cu data de 20 septembrie a.c., prin dispoziția șefului inspectoratului, comisar șef de poliție MLADIN Adrian Gabriel, șeful Biroului Supravegheri Judiciare, a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Serviciului de Investiții Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

De asemenea, urmare a vacantării funcției de șef al Poliției municipiul Caracal, începând cu data de 1 octombrie a.c., prin dispoziția șefului inspectoratului, la nivelul subunităților din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au avut loc următoarele mișcări de personal:

Comisarul șef de poliție FLORESCU Codruț-George, cu o vechime de 18 ani în poliție, a fost împuternicit să exercite funcţia de șef al Poliției municipiul Caracal.

Subcomisar de poliție MÂRZACU Ionuț Damian, cu o vechime de 19 ani in poliție, a fost împuternicit să exercite funcția de adjunct al șefului Poliției municipiul Caracal.

Cu aceeași dată, inspectorul principal de poliție ȚUCMĂ Nicușor revine pe funcția deținută anterior, respectiv șef al Secției de Poliție Rurală Deveselu.

Totodată, subcomisar de poliție HUMĂ Daniel Cristian, a cărui vechime în poliție este de 17 ani, a fost împuternicit să exercite funcția de șef al Poliției orașului Drăgănești-Olt.