Dosar penal pentru un tânăr din Balş care a distrus mai mulţi stâlpişori dintr-un parc din oraş şi geamul unui autoturism

0
203

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Balş, este cercetat penal după ce a distrus mai mulţi stâlpişori de iliminat dintr-un parc din oraş, iar la scurt timp a distrus și geamul unui autoturism ce se afla parcat pe strada Nicolae Bălcescu.

Polițiștii Orașului Balș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus mai mulți stâlpișori de iluminat dintr-un parc din orașul Balș. Ulterior, în cursul aceleiași zile, 24 martie, în jurul orei 17:00, polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din orașul Balș, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi distrus geamul autoturismului.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii olteni au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din orașul Balș, județul Olt, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere. ”În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 23/24 martie a.c., în jurul orei 21:40, tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Balș, ar fi distrus mai mulți stâlpișori de iluminat dintr-un parc, iar la scurt timp ar fi distrus și geamul unui autoturism ce se afla parcat pe aceeași stradă. În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.” transmite IPJ Olt.