Incendiu violent la o hală de producție a preparatelor din carne, la Caracal

0
452

O hală de 150 de metri pătrați în care o fabrică producea mai multe sortimente din carne a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pompierii olteni au acționat mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului.

„Mai bine de trei ore au acționat pompierii Detașamentului Caracal, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o hală de producție a produselor din carne, din municipiul Caracal. La locul indicat s-au deplasat, progresiv, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, la o hală de producție, cu posibilități de propagare la construcțiile aflate în imediata apropiere. Pompierii au reușit localizarea rapidă a incendiului și astfel pagubele au fost reduse semnificativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Potrivit datelor transmise de ISU Olt, au ars hala, cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, construită pe structură metalică și materialele și echipamentele aflate în interior. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.