Peste două sute de pensionari olteni sunt aşteptaţi să-şi ridice biletele de tratament

0
199

Oltenii care au depus cereri pentru bilete de tratament prin Casa Judeţeană de Pensii (CJP)  se pot prezenta, începând de miercuri 16 august , să le ridice, perioada de prezentare în staţiuni fiind 27-31 august 2017.

Biletele de tratament din seria a XII-a au ca destinaţii 18 staţiuni din România: Amara, Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Govora, Eforie Nord, Herculane, Olăneşti, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Sinaia, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.
Cele mai multe din cele 221 bilete de tratament sunt oferite la hoteluri din Olăneşti, respectiv 31 de tichete. Alte staţiuni în care sunt disponibile mai multe bilete sunt: Felix, 23, Govora, 21; Călimăneşti 19 bilete, Căciulata 19 bilete şi Covasna 18 bilete. La polul opus cele mai puţine locuri sunt în staţiunile: Pucioasa-cinci bilete, Slănic Moldova – cinci bilete, Sinaia –patru bilete, Techirghiol – două bilete şi Buziaş – un bilet. Din cele 221 de bilete alocate nu mai puţin de 50 sunt gratuite. Tichetele din această serie se vând în zilele de luni şi miercuri până în 21 august, inclusiv, cele rămase disponibile se vor afişa în 22 august, la sediul CJP Olt şi pe site-ul instituţiei, şi se vor vinde în 23 august 2017 altor persoane care au cereri depuse la CJP Olt.  Pentru persoanele care se regăsesc pe diagrama de alocare şi nu ridică bilete de tratament în perioada specificată mai sus vor fi anulate alocările, biletele respective devenind disponibile pentru persoanele care au cerere depusă şi se prezintă la ghişeu.

Ilie Bîzoi