MECHROM INDUSTRY CAUTĂ OAMENI PENTRU FABRICA DE COMPONENTE PENTRU BICICLETE DE LA CURTIȘOARA. NU SE CERE EXPERIENȚĂ

0
4978

Grupul Italian Campagnolo, leader mondial pe piața de componente și roți pentru biciclete de curse şi singurul acţionar al Mechrom Industry face angajări. Compania are nevoie pentru fabrica de la Curtișoara de montatori subansamble.

Conform site-ului anofm.ro, Mechrom Industry SRL Curtișoara angajează în această perioadă cinci montatori subansamble. Persoanele care doresc să facă parte din marea familie a Grupului Campagnolo pot trimite un CV pe adresa de e-mail: claudia.voicu@mechrom.com. Mai multe informații se pot obține la numerele de telefon:  0248206490 / 0372253072.

Candidații trebuie să aibă: studii liceale-liceu de specialitate. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere experiență. Ofertele sunt valabile până la data de 3 aprilie 2021.

Compania, controlată integral de italienii de la Campagnolo, a intrat pe piaţa locală acum mai bine de un deceniu şi a ajuns astăzi la două fabrici cu câteva sute de angajaţi. O fabrică a fost deschisă în comuna Mărăcineni, judeţul Argeş, iar cea de-a doua este în comuna Curtişoara din Olt. Compania Mechrom Industry este singurul dintre producătorii de componente și roti pentru biciclete de curse de pe piața locală care lucrează doar pentru export.