Bărbat din Caracal cercetat pentru coruperea sexuală a unui copil de 8 ani, din Deva

0
129

Un bărbat din municipiul Caracal în vârstă de 47 de ani este cercetat de poliţiştii hunedoreni pentru coruperea sexuală a unui băiat de 8 ani din Deva. Acesta i-a trimis copilului, pe telefonul mobil, două fişiere video cu caracter pornografic.

Femeia din Deva care a anunțat poliția, le-a transmis acestora că un bărbat necunoscut i-a trimis copilului, prin intermediul telefonului mobil, filmulețe nepotrivite pentru vârsta minorului.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au reuşit să îl identifice pe cel bănuit de comiterea infracţiunii reclamate.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul a contactat telefonic, aleatoriu, mai multe persoane necunoscute, cărora le trimitea fişiere video, prin care le incita la comiterea unui act de natură sexuală”, a precizat poliția.

Pe 25 mai, bărbatul a fost reținut iar magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva au dispus măsura preventivă a controlului judiciar.