Instrumentistul Jane Matei, din Stoicănești, 4 de ”DA” la „Românii au talent”

0
328

Vineri seara, în show-ul ”Românii au talent” a evoluat Jane Matei, rapsod popular de 85 de ani, originar din comuna Stoicănești. 

Bătrânul  i-a impresionat pe jurații Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete cu talentul său de a cânta la mai multe instrumente: fluier, caval, cimpoi și ocarină. Numărul său muzical a reușit să obțină patru de „DA” și să meragă în următoarea etapă a concursului.

Destul de rar se întâmplă ca juriul de la „Românii au talent” să se ridice în picioare, aplaudând și scandând numele concurentului care a evoluat pe scenă în fața lor. Jane Matei a primit cu bucurie și emoție această recunoaștere, odată cu cei patru DA din partea membrilor juriului.

Am convingerea că nea Jane a impresionat pe toți telespectatorii care au privit în seara zilei de vineri, 7 aprilie 2023 la emisiunea „Românii au talent”.
Admirația și respectul meu pentru nea Jane și pentru toți asemenea lui care au păstrat vie esența acestui neam: sensibilitatea, talentul, dăruirea, umorul și prezența de spirit. Îți mulțumesc, nea Jane, pentru ceea ce ești și pentru ceea ce reprezinți!” a transmis Valeru Ciurea, un important om al culturii oltene,  după numărul muzical al lui Jane Matei.