Bursa Locurilor de Muncă Olt: 347 locuri de muncă vacante

0
2047

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a anunțat că pentru Bursa Locurilor de muncă din data de 12 mai au fost contactaţi 83 agenţi economici, din care 32 au confirmat participarea, cu un număr de 347 locuri de muncă vacante, din care 22 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer construcţii ,sef serviciu comert, specialist in domeniul calitatii, inginer automatist, inginer industrial, confectioner asamblor articole din textile, montator subansamble, lucrator gestionar, lucrator productie, lucrator depozit, muncitori necalificati.

Bursa Locurilor de muncă se va desășura atât la Slatina – Casa de Cultura a Sindicatelor cât și la Caracal – sediul AL Caracal.

și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.” transmite AJOFM Olt.