Primarul municipiului Caracal și-a depus candidatura pentru un nou mandat

0
948

Social-democratul Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat. Echipa PSD Caracal l-au asigurat de toată susținerea.

“Astăzi, împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de președinții organizațiilor locale și membri ai PSD Caracal, am depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie!
Prezența noastră în număr mare la acest moment este dovada că, în acești 4 ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian CHESNOIU, o echipă PSD puternică, cu oameni determinați si consecvenți crezului nostru.
Totodată, susținerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcția de primar al Municipiului Caracal, cât și colegii care candidează la Consiliul Local sau Județean, este pentru mine o recunoaștere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat.
Le mulțumesc celor peste 5000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie cât și echipei de consilieri.
Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum 4 ani și continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!”, a spus Ion Doldurea.

Marilena Vasile