ANUNT ANGAJARE 4 POSTURI

0
82

 

AID GEOSOLUTIONS SUPPORT & CONSULTING SRL, scoate la concurs  :

  • 4 posturi – Operator la masini unelte cu comanda numerica – COR 821112, pe perioada nedeterminata, norma intreaga, la locatia din strada PITESTI nr. 110-112, localitate Slatina, judet Olt.
  • Recrutarea si Angajarea se va face cu respectarea principiului egalitatii de sanse si a tratamentului egal intre angajati, femei si barbati, in cadrul relatiilor de munca de orice fel, prin nediscriminare la angajare, in toate posturile sau locurile de munca vacante si la toate nivelurile ierarhiei profesionale, in cadrul proiectului (cu titlul „INOMUG Inovare în fabricarea de parti componente pentru Masinile de Utilizare Generala „cod SMIS 138466, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, 2-IMM-Relansare (SE, SM, SV) , Axa prioritara, “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”.
  • Cele 4 posturi presupun cunostinte de operare intr-o unitate de productie integrata pentru fabricare de parti componente pentru masinile de utilizare generala (cod CAEN 2829 Fabricarea altor masini si utilaje de utilizare generala n.c.a. cu urmatoarele utilaje (echipament tehnologic debitare, ghilotina, strung, frezare, roluire, îndoire, gaurire, perforare, presa, fierastrau, taiere)

            Selectia se va face dupa criterii obiective legate de pregatirea, cunostintele si aptitudinile, precum si experienta solicitantilor si fara discriminare in functie de rasa, sex, etnie, apartenenta religioasa sau politica.

Din totalul locurilor de munca nou create, cel putin 1 loc de munca va fi alocat persoanelor identificate drept categorii defavorizate: are varsta de peste 50 de ani;

Cerinte –  experienta in domeniu

Informaţii suplimentare se pot obţine la: ISTRATE ADRIAN ADMINISTRATOR–, tel: 0745050355, email:

aidgeosolutions@gmail.com.