Angajații TMK-ARTROM Slatina, cadouri pentru copiii din satele județului Olt

0
307

Și în acest an, angajații TMK-ARTROM Slatina au pregatit zeci de cadouri pentru copiii din satele județului Olt care provind din familii cu o situație financiară mai delicată. Cadourile pregătite cu mare drag vor aduce un strop de speranță și fericire în sufletele micilor olteni:

”Pentru că ne pasă, nu ezitam să ne implicăm în proiecte sociale, iar proiectul organizației non-profit Pro Voluntariat, “Craciunul e in inima ta”, este unul la care participăm an de an cu mare drag.

Și anul acesta angajatii TMK-ARTROM au pregatit personal cadouri pentru copiii din satele județului Olt care provin din familii cu o situație materiala mai delicata.
Suntem încrezători ca aceste cadouri pregatite cu mare drag de colegii noștri o să îi bucure și o să le facă sărbătorile de iarnă mai frumoase.
TMK-ARTROM îi felicită pe toti cei implicați în această campanie și în special pe colegii noștri, care prin implicarea lor, produc emoții si aduc bucurie în viața semenilor noștri.
Toți copiii merită să aibă parte de un Craciun liniștit și fericit, de magia sărbătorilor de iarnă, iar acest lucru stă și în puterea noastra. Sărbători fericite tuturor!” au declarat reprezentanții TMK-ARTROM Slatina.