O tânără din Gura Padinii a fost răpită

0
405
O tânără de 24 de ani, din comuna Gura Padinii, a fost luată împotriva voinței sale, de la domiciliu, împreună cu un minor de 3 ani, de către un un tânăr de 33 de ani, din orașul Corabia, însoțit de mai multe persoane, plecând cu un autoturism într-o direcție necunoscută. 
Potrivit IPJ Olt, pe 16 august 2023, în jurul orei 05:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, din comuna Gura Padinii, județul Olt, ar fi fost luată împotriva voinței sale de la domiciliu de către un tânăr din orașul Corabia, județul Olt.
Polițiștii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 3 tineri cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani, din orașul Corabia și 1 tânăr de 27 de ani din municipiul Caracal.
În urma probatoriului administrat, la data de 23 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele a trei tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsirea de libertate în mod ilegal și violarea de domiciliu, tânărul de 33 de ani sustrăgându-se cercetărilor.
Cei trei tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
La data de 24 august 2023, cei trei tineri au fost prezentați Judecatoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia, dar si față de tânarul de 33 de ani care se sustrage cercetărilor.” transmite IPJ Olt.
Polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea tânărului și punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă.