Oltenii, așteptați la Expo-Flora

Autorităţile locale au deschis oficial cea de a XXIII-a ediţie a „Expo-Flora”, organizată şi în acest an pe Esplanada din centrul muncipiului Slatina.

0
211

Motiv de bucurie pentru slătineni! Primăria Slatina organizează în această perioadă cea de a XXIII-a ediţie a evenimentului „Expo-Flora”. În zilele 18-21 mai, sunt așteptați pe Esplanada din centrul orașului toţi iubitorii de flori, societăţile din domeniul floral, dar și producătorii sau comercianţii de flori şi material dendrologic. La ediţia din acest an participă peste  50 de agenţi economici. Potrivit celor din conducerea locală a municipiului Slatina 27 sunt firme din domeniul floral, iar restul agenţi economici care vor comercializa produse de artizanat şi jucării. „Este a XXIII-a ediţie Expo-Flora avem aproximativ 60 de comercianţi participanți și ne bucurăm să vedem că la acest eveniment participă tot mai mulți comercianți. Dacă anul trecut am avut 50 de comercianţi, la ediţia din acest an sunt mai mulţi și sperăm că la anul vor fi şi mai mulţi.  Sunt  oameni și din alte județe ale țării, dar și olteni. Îmi doresc ca tot mai mulţi slătineni să vină să privească aceste standuri pline cu flori frumoase, dar și cu obiecte de artizanat”, a spus primarul municipiului Slatina, Emil Moț.

Pentru a putea comercializa produsele în cadrul „Expo-Flora”, expozanţii trebuie să plătească o autorizaţie de funcţionare în valoare de 12 lei per zi și o taxă de teren pentru expunere de 2 lei pe metrul pătrat pe zi.