CONDUCEREA LIBERALĂ DIN OLT, REZERVATĂ CU PRIVIRE LA DEBARCAREA LUI ORBAN: „NO COMMENT”!

0
682

În ultima perioadă, mai mulți membri PNL au cerut public demisia președintelui PNL, Ludovic Orban. Aceștia susțin că după alegerile pierdute în 2020, este nevoie de lideri puternici în partid.

În acest context, am dorit să aflăm care este poziția celor mai importanți actori politici din județul Olt cu privire la îndepărtarea de la șefia partidului a actualului președinte al Camerei Deputaților:

 Vicepreședinte PNL, deputatul Gigel Știrbu: „Nu comentez. Lucrurile se discută în interiorul partidului”.

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu: Nu vreau să comentez această situație. Eu sunt adeptul faptului ca orice discuție să aibă loc în interiorul partidului și nu public. În rest, este un partid liberal, este un partid democratic și oricine are dreptul să-și exprime orice fel de părere, dar eu sunt adeptul faptului ca aceste lucruri să se discută în interior”.

Primarul comunei Studina, Marian Vasile: Eu cred că este o chestiune care trebuie reglată în interiorul partidului. Eu nu spun nici că se impune, nici că nu se impune. Eu spun doar că lucrurile trebuie reglate în interiorul partidului, indiferent de cine are dreptate și care sunt cauzele, care sunt efectele, ce s-a întâmplat sau ce trebuie să se întâmple”.

Mario De MEZZO: Eu cred că discuțiile acestea trebuie să rămână în interiorul partidului. În PNL lucrul pe care-l apreciez cel mai tare este libertatea de exprimare și libertatea de opinie. Faptul că poți să contești sau  poți să nu fi de acord cu anumite lucruri și poți să te exprimi inclusiv public fără să existe consecințe negative la adresa ta ca membru al partidului, însă cred și știu că aceste lucruri vor fi rezolvate în interiorul partidului”.

În ultima sa apariție publică , Ludovic Orban a afirmat că nu își va da demisia din fruntea PNL, cel puțin până la următorul Congres al formațiunii politice.