Ultima strigare la bilete de tratament

0
346

Luni, 10 septembrie 2018, este ultima zi în care pensionarii olteni îşi mai pot procura bilete de tratament pentru cea de-a 14-a serie din acest an, prezentarea în staţiuni fiind în perioada 12-16 septembrie 2018.

În acest sens, conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Olt aduce la cunoştinţă celor interesaţi să meargă în staţiunile balneoclimaterice că mai sunt disponibile 27 de bilete de tratament atât în unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2017, cât şi în unităţile hoteliere ale Societăţii Comerciale de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă.

Biletele de tratament sunt pentru staţiunile: Amara (11 bilete), Eforie Nord și Tușnad, câte patru bilete, Bala (trei bilete), Covasna și Vatra Dornei, câte două bilete și un bilet la Sinaia. „Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în data de 10 septembrie 2018, între orele 8.00-16.30”, a precizat Iulian Smarandache, directorul executiv al instituţiei.

Ilie Bîzoi