Orban, mulțumit de lucrările de la Drumul Expres

0
679

Premierul României, Ludovic Orban, a verificat sâmbătă, 28 noiembrie, stadiul lucrărilor efectuate pe șantierul Drumului Expres, Craiova – Pitești, Tronsonul 2.

Orban s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor, pe porțiuni extinse urmând a se turna asfalt. Totodată, acesta a remarcat noul pod de peste Olt, spunând că va fi spectaculos.

„Lucrările se derulează într-un ritm susținut, deja pe 70 la sută se va ajunge în situația de a se turna asfalt. Podul de peste Olt, care este spectaculos, este în faza de montare a tablierului metalic. Lucrurile evoluează foarte bine, sunt optimist că  lucrările se vor termina înainte de termenul stabilit”, a spus Orban.

Podul care va fi construit peste râul Olt, la Milocv, în cadrul Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești, este cea mai complexă lucrare. Podul va avea 1.700 de metri, va fi ușor în curbă și în pantă, fiind cel mai lung pod din țară.

Pe parcursul vizitei, Orban a fost însoțit de directorul General Regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, dar și prefectul de Olt, Florin Homorean, deputatul de Olt, Gigel Știrbu, și de secretarul general al PNL Olt, Ana-Maria Ciaușu, candidat pe listele liberalilor olteni pentru Camera Deputaților.