Zeci de elevi din Olt au vizitat, Parlamentul României, la invitația senatorului Siminica Mirea

0
94

Elevii și cadrele didactice de la Școala „Eugen Ionescu” din Slatina și de la Școala Gimnazială “Mihail Drumeș” Balș au vizitat Parlamentul României, la invitația senatorului Siminica Mirea. Vizita a început cu un tur ghidat al Palatului Parlamentului, dar și cu accesul în sala de plen a Senatului:

Am avut bucuria să mai primesc o vizita a elevilor și cadrelor didactice de la Școala „Eugen Ionescu” din Slatina și de la Școala Gimnazială “Mihail Drumeș” Balș, din județul Olt, la Palatul Parlamentului. Împreună, am explorat grandoarea și istoria acestei clădiri marcante, simbol al democrației și legislației noastre.

În cadrul acestei vizite educative, am avut oportunitatea să împărtășim cunoștințe despre procesul legislativ, oferindu-le micilor noștri oaspeți o perspectivă captivantă asupra modului în care se iau deciziile ce influențează viitorul țării noastre.
Nu mai este o noutate faptul că, atât pentru mine, cat și pentru colegii mei social-democrați, educația copiilor reprezintă o prioritate esențială, iar întâlnirea cu acești tineri încrezători a fost o sursă de inspirație. Le urez tuturor elevilor de la Școala „Eugen Ionescu” din Slatina succes în parcursul lor educațional și îi încurajez să viseze mare, pentru că viitorul aparține lor!” a transmis Siminica Mirea.