DEPUTATUL GIGEL ȘTIRBU, LA ALDE… !!!

0
1375

Vineri seara, în jurul orei 20:00, Călin Popescu Tăriceanu și suita sa de la București au poposit în municipiul Slatina.

În acest timp, liderul ALDE a avut o întâlnire secretă cu finul său, deputatul de Olt al PNL, Gigel Știrbu, la care a mai participat doar liderul ALDE Olt, deputatul Mihai Niță.

Discuția a avut un singur subiect: intrarea și acceptarea lui Gigel Știrbu în partidul condus de către Călin Popescu Tăriceanu.

Chiar dacă unii din ALDE Olt, în frunte cu vicepreședintele ”de serviciu” al Consiliului Județean Olt, Ioan Ciugulea, se opun venirii în partid a lui Gigel Știrbu, deputatul Mihai Niță și cei mai mulți din conducerea județeană nu au nimic împotrivă.

Deputatul Gigel Știrbu va aduce cu el mai mulți primari liberali (dintre cei care mai sunt practic și nu pe hârtie) și chiar organizații liberale din județul Olt.

Se știe că, de ceva timp, între acesta și liderul județean al PNL, Liviu Voiculescu, sunt mari tensiuni și coabitarea lor este inexistentă , spre răul partidului.

A rămas ca, până luni, când Gigel Știrbu va anunța în Camera Deputaților intrarea sa în grupul parlamentar ALDE, să fie ținută ”la secret” această informație.

Vom reveni cu alte informații referitor la acest subiect.

P. Calciu