Marius Aliman a depus dosarul de candidatură pentru Alegerile Locale din 9 iunie

0
463

Marius Aliman, candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Deveselu, a anunțat că a depus dosarul de candidatură pentru Alegerile Locale din 9 iunie. Însoțit de colegii săi de partid, aceștia l-au asigurat de întreaga susținere.

Împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de susținători și membri ai PSD Deveselu, am depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie!
Susținerea puternică pe care am primit-o pentru candidatura la funcția de primar al Comunei Deveselu, cât și susținerea pe care au primit-o colegii care candidează la Consiliul Local nu face decât să ne onoreze, să ne facă mai buni și mai puternici!
Le mulțumim celor peste 1000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie cât și echipei de consilieri!
Candidații pentru Consiliul Local Deveselu sunt: Baroană Dorin-Georgel( Zizi Friț), Bălășoiu Mircea, Șuican Cristian Aurelian, Truinea Vicențiu Valentin, Aldea Valentin, Georgescu Adrian, Neagu Gheorghe, Badea Veronica Elena, Păun Oprea, Tudor Marian, Ionescu Elena, Barbu Dumitru, Rădulescu Ștefania, Nușcă Florentina, Nicola Marius, Radu Gheorghe”, a transmis Marius Aliman.

Marilena Vasile