Lucrările la Autostrada Sudului care va trece prin municipiul Caracal, demarate la anul

3
1493

Municipiul Caracal se află pe traseul proiectului Autostrăzii Sudului, investiției estimată să înceapă în 2019 și finalizată peste cinci ani. Încântat de anunțul făcut de către guvernați, viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a scris pe pagina sa de socializare.  „AUTOSTRADA SUDULUI REVINE… București – Alexandria – Caracal – Craiova – Calafat – Drobeta Turnu Severin – Lugoj. Proiectul Autostrăzii A6 – una dintre șoselele de mare viteză, care a fost ani de-a rândul subiect de promisiuni electorale pentru politicieni – a fost repus în discuție de actualul Guvern, fiind avansate chiar și termene de finalizare. Aceasta ar urma să aibă o lungime de 550 de kilometri și leagă Lugojul de Drobeta Turnu Severin – Calafat – Craiova – Caracal – Alexandria – București, asigurând în același timp, legătura cu Serbia, Bulgaria (la podul de la Calafat) și implicit cu coridorul IV pan-european. Autostrada A6 va avea finalizat studiul de fundamentare până la sfârșitul acestui an, când va demara și selecția competitivă pentru desemnarea constructorului . Se estimează că, lucrările la Autostrada Sudului vor începe în 2019 şi se vor încheia peste 5 ani, urmând ca banii să fie obținuți printr-un Parteneriat Public Privat”, a scris pe pagina sa de socializare viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu.

De mai bine de 14 ani, mai exact din 2004 autoritățile române promit că vor realiza Autostrada Sudului. Până în 2013 au fost realizați doar primii 11km ce fac legătura dintre A1 (Balint) și centura Lugoj.

 

3 COMENTARII

  1. Ba voi sunteti nebuni dar fara acte psd isti astia , pai a ti facut voi un metru de autostrada pana acuma , a ti facut voi drumul expres pana acuma , a ti facut voi spitalele regionale pana acuma , a ti facut voi centurile ocolitoare la slatina si bals , pai cum sa faceti voi psd ul cand tara este condusa de dragnea si valcov care asteapta puscaria si de o curvulita de 25 de ani . Mergeti la doctor pana nu este prea tarziu

    • mai multa decenta MARIUS OPRESCU !
      CUM NECUM CINEVA TREBUIE SA DEMAREZE ACEASTA AUTOSTRADA CARE VA CREEA SIGUR SI LOCURI DE MUNCA SI OPORTUNITATI PE ZONA DE SUD SIIIGUR !!!
      SA AVEM SPERANTA CA IN SFARSIT SE VA INCEPE CHIAR ANUL ACESTA CONSTRUCTIA AUTOSTRAZII SUDULUI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here