Accident rutier mortal la Salcia

2
2120

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Cîrlogani si-a pierdut viața într-un accident rutier. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 10:00, la intersecția cu localitatea Salcia.

Bărbatul, șoferul unui autoturism marca Cielo, nu a acordat prioritate unei autoutilitare care circula regulamentar pe DN 65, moment în care cele două autovehicule s-au lovit violent.  În urma impactului soferul autoturismului a rămas încarcerat în mașină.

„La sosirea echipajelor de interventie, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din comuna Cîrlogani, prezenta leziuni incompatibile cu viața si a fost declarat decedat de medicul SAJ. Șoferul autoutilitarei nu prezenta urme de  traumă și a refuzat monitorizarea și transportul la spital”, a declarat plutonierul major Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Traficul rutier pe DN 65 s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o ora.

 

 

2 COMENTARII

  1. Am mai facut o asemenea propunere care, cred eu, ar rezolva multe situatii, ar salva vieti si ar fluentiza traficul: amenajarea in intersectia respectiva, dar si in cea de la Ganeasa a unor banale si deloc costisitoare sensuri giratorii.De ce, dv. jurnalistii, nu preluati asemenea idei si sa le propuneti celor care pot face asa ceva. Puteti face asa ceva foarte usor, avand mai multa credibilitate si „trecere” decat noi, cetatenii de rand! Incercati, totusi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here