Slătineanca Andreea Jifcu, campioană europeană cu echipa României

0
130

Slătineanca Andreea Jifcu, Alesia Sferlea, Bianca Mei-Roșu și Cristina Sîngeorzan, junioarele II, sunt campioane europene, după finala cu Polonia, scor 3-2. Slovenia, Ungaria și Slovacia, în grupă, și Spania, Ucraina și Germania, pe tabloul principal, sunt naționalele pe care România le-a dominat și de care a trecut la Belgrad.

Seară magică la Belgrad pentru naționala feminină U15! Junioarele II sunt campioane europene! Sunteți minunate! Alesia Sferlea, Bianca Mei-Roșu, Cristina Sîngeorzan, Andreea Jifcu și antrenorii Anamaria Sebe și Bogdan Albescu au strigat de bucurie după finala cu Polonia, scor 3-2, într-o sărbătoare începută lângă masa de joc!
Suntem mândri de voi! Pentru constanța, pofta de performanță și dorința de a progresa de la meci la meci, pe măsură ce nivelul a crescut la Campionatul European de juniori. Finala s-a încheiat așa cum am visat cu toții pentru junioarele noastre: România – Polonia 3-2, cu puncte decisive aduse de sportivele zilei, Alesia Sferlea și Bianca Mei-Roșu!
Slovenia, Ungaria și Slovacia, în grupă, și Spania, Ucraina și Germania, pe tabloul principal, sunt naționalele pe care România le-a dominat și de care a trecut la Belgrad”, transmite Federația Română de Tenis de Masă.