Mădălina Ghenea, vedetă la Wimbledon!

0
218

Mădălina Ghenea, superba actriță din România, este vedetă la Wimbledon, acolo unde se află datorită relației pe care o are cu Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea, vedetă la Wimbledon! Cum a apărut românca în tribune: decolteul ei a atras toate privirile

Superba Mădălina Ghenea (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Grigor Dimitrov (32 de ani, locul 25 ATP), iar de când și-au oficializat relația sunt de nedespărțit.

Astfel, modelul din România a decis să-l însoțească pe Grigor Dimitrov la turneul de la Wimbledon și nu a lipsit de la niciun meci al bulgarului.

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov la meciul jucat de bulgar cu americanul Frances Tiafoe (10 ATP), în turul trei de la Wimbledon, iar românca i-a purtat noroc jucătorului de tenis de pe locul 25 ATP, care a trecut în trei seturi de Tiafoe, scor 6-2, 6-3 , 6-2.

Mădălina Ghenea nu a trecut neobservată la meciul jucat de Grigor Dimitrov cu Frances Tiafoe. Modelul din România a optat să se îmbrace în alb, iar prietenii săi virtuali au reacționat imediat. „Ești jucătoarea din tribune”, i-a scris un internaut Mădălinei Ghenea, care a făcut referire la faptul că participanții de la Wimbledon sunt obligați prin regulament să poarte echipament alb.

După ce a trecut de Frances Tiafoe, scor 6-2, 6-3, 6-2, Grigor Dimitrov se va duela cu Holger Rune, locul 6 ATP, în optimile de finală de la Wimbledon.

Bulgarul în vârstă de 32 de ani a prefațat duelul cu danezul în vârstă de 20 de ani și i-a făcut pe toți cei prezenți la meciul cu Frances Tiafoe de la Wimbledon să râdă.

Mădălina Ghenea s-a aflat și ea printre persoanele care s-au amuzat de gluma spusă de Grigor Dimitrov în legătură cu duelul cu Holger Rune.

„O să fie unul dintre aceste meciuri pe care o să îl tratez ca pe oricare altul. Desigur, este tânăr, talentat, într-un anumit mod un tenismen foarte periculos, dar la fel sunt și eu. Mai puțin la partea cu tinerețea.”, a spus Grigor Dimitrov.

Sursă: www.prosport.ro